• Stacks Image 9
  • Stacks Image 13
Uitleg animatie films en video's: duidelijk

Uitleg animatie filmpjes worden veel gebruikt voor e-learning en microlearning toepassingen maar kunnen ook worden ingezet voor tal van andere doeleinden. Als visueel medium blijft het heel goed in het geheugen zitten en is het een schitterende manier om de aandacht van mensen te trekken. Met deze karakter animatie filmpjes en video's kun je eenvoudige en ingewikkelde zaken voor iedereen helder en inzichtelijk maken. Met humor en visuele metaforen kun je ideeën op een leuke en effectieve manier overbrengen. Daarnaast is het mogelijk dingen in beeld te brengen en te simuleren die in werkelijkheid helemaal niet of moeilijk te realiseren zijn.

Door geen (echte) personen, dingen en omgevingen in beeld te brengen voorkom je tevens problemen met auteurs- en portretrecht en privacy aansprakelijkheid (AVG etc.) en blijft het filmpje actueel en langer bruikbaar, zonder dus tijd- en trendgevoelig te zijn. Bovendien is het eenvoudig op onderdelen aan te passen en aan te vullen. Onderstaand kun je wat voorbeelden bekijken van onze uitleg video's.
Graag laten we je persoonlijk zien wat wij op dit gebied hebben gedaan en hoe we dat voor jouw doel kunnen vervaardigen en kunnen gaan inzetten.

Maak direct een afspraak en bel nu 06-51649617
© 2018 Key Design Stuur mail